Αστυνομικό ρεπορτάζ

Η αστυνομία κοντά σε γονείς και μαθητές

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας διένειμαν αστυνομικοί, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων στην Ευρυτανία.

Είχε πολλούς Αγίους μαζί του, ο συμβολαιογράφος που πυροβολήθηκε στο Καρπενήσι (video)

Παίρνει εξητήριο σήμερα από το νοσοκομείο Καρπενησίου ο συμβολαιογράφος που δέχτηκε πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο μέσα στο γραφείο του, από άγνωστο, αφού δεν πρόλαβε να δει το παραμικρό, μιας

και ο πυροβολισμός έγινε μπροστά από γυάλινη πόρτα, που τελικά του έσωσε τη ζωή.

Κλοπή σε κάβα ποτών στο Καρπενήσι Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί ROMA Κατασχέθηκαν μαχαίρι, σιδερολοστός, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και πλήθος προϊόντων

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες το βράδυ στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, τέσσερις ημεδαποί ROMA και συγκεκριμένα ένας 46χρονος άνδρας και τρεις γυναίκες, ηλικίας 55, 53 και 37 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατά συναυτουργία. Επιπλέον ο 46χρονος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.

Συνελήφθησαν στο Καρπενήσι (4) άτομα, τα οποία διέθεταν παράνομα προς πώληση δεκάδες πλαστικά αεροβόλα όπλα

Κατασχέθηκαν συνολικά -264- πλαστικά αεροβόλα πιστόλια και τυφέκια, καθώς και πλήθος πλαστικών σφαιριδίων

Τι απαντούν οι αστυνομικοί για την κλήση στον Π. Παπαϊωάννου. (video)

Σε ανθρώπινο λάθος αποδίδει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας την χωρίς λόγο κλήση που βεβαίωσε η τροχαία στον πρόεδρο της ΠΑΕ-ΠΑΣ Λαμία Πανουριά Παπαϊωάννου στην είσοδο του Καρπενησίου.

Ο κ. Τσιαμάκης πάντως θεωρεί ότι το συμβάν θα μπορούσε να είχε λυθεί χωρίς να λάβει δημοσιότητα.

Μηνιαία δραστηριότητα, Αστυνομικών Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Π. Στερεάς για τον Απρίλιο του 2014

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του μηνός Απριλίου του έτους 2014, από τις Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας της Γ.Α.Δ.Π. Στερεάς Ελλάδας.

Από τους ελέγχους προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

α. Συνελήφθησαν συνολικά τριακόσια πενήντα έξι (356) άτομα και ειδικότερα:

Ο ψεύτης βοσκός και η κλοπή των 161 αιγοπροβάτων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 59χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος κατηγορείται για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.

Εγγραφή στο RSS - Αστυνομικό ρεπορτάζ