Αθλητικά

Πρωταθλητής Ελλάδος και στο σλάλομ ο Αντωνίου

Νέα μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Γιάννης Αντωνίου. Με χρόνο 1:16:93 και βαθμούς ποινής 42.75 αναδείχτηκε το Σάββατο 25 Μαρτίου πρωταθλητής Ελλάδος και στο απλό σλάλομ. Μια ημέρα μετά είχε κατακτήσει το χρυσό και στο γιγαντιαίο σλάλομ, καταγράφοντας διπλή επιτυχία.
 

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ '' SANTORINI EXPERIENCE ''

Οι Καρπενησιώτες αθλητές Μάκης Τριανταφύλλου, Τσιούρης Ρομανός, Λαμπρόπουλος Σπύρος και Κοντοπάνος  Κωνσταντίνος συμμετείχαν στην διοργάνωση ''SANTORINI EXPERIENCE'' που έλαβε μέρος τις 7-9 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη  μια διοργάνωση που τράβηξε τα βλέμματα όλων των φίλων του αθλητισμού και χάρισε μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές.

Σήμερα ένας καλός αθλητής- Αύριο ένας καλύτερος άνθρωπος

“ Παιδί-Παιδεία-Ποδόσφαιρο
 

 Ο γυμναστής και προπονητής  κ. Δημήτρης Αντωνίου μας μιλά για την ιστορία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, τους στόχους της, την στρατηγική και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σε μια συνέντευξη εφ

Παμπέριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας στο Καρπενήσι.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το παμπέριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας στο Καρπενήσι, με την συμμετοχή122 αθλητών απο 7 σωματεία. Τα μετάλλια σάρωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου αφού κέρδισαν με διαφορά εφτά κατηγορίες από τις εννέα και συνολικά εφτά (7) κύπελλα  για κάθε κατηγορία.
 

Στον Μητροπολίτη Καπενησίου οι αθλητές του Α.Σ Tae Kwon Do.

Το Μητροπολίτη Καρπενησίου επισκέφθηκαν σήμερα η χρυσή πρωταθλήτρια Σεμέλη Ζαρμακούπη και ο συναθλητής της Σπύρος Κολοκώτσιος μαζι με τον προπονητή τους Νίκο Ζαρμακούπη. 

''Δεν είναι θέμα ταλέντου είναι θέμα σκληρής δουλειάς''

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing νέων που διεξήχθη στο Δουβλίνο την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, η 14χρονη Σεμέλη Ζαρμακούπη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο kick light και το αργυρό στο light contact και ο Σπύρος Κολοκώτσιος  μπήκε στην 8άδα στο Junior Kick Light. Στην ίδια διοργάνωση, ο αθλητής του ΑΣ ΤΚD Ευρυτανίας, από τη Λαμία, Αντώνης Δασόπουλος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.
 

Σέντρα στις 15 Μαΐου για την Β΄ Κατηγορία Ευρυτανίας

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο υποομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Στη μάχη των μπαράζ ανόδου ο Αίολος και ότι βγεί

Το πρόγραμμα των πρωταθλητών
Ευρυτανίας στα μπαράζ ανόδου

Την Κυριακή 15 Μαΐου ο Αίολος ως πρωταθλητής Ευρυτανίας «ρίχνεται» ξανά στην μάχη των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, υποδεχόμενος την πρωταθλήτρια Εύβοιας Ένωσης Απολλωνίου/Ιστιαίας.
Αντίπαλοι του είναι επίσης ο Ολυμπιακός Λαμίας (Πρωταθλητής Φθιώτιδας) και ξανά η Θήβα (Πρωταθλήτρια Βοιωτίας).
Την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατακτούν οι δυο πρώτοι.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Αθλητικά