Η στήλη του Πολίτη

Η ιστορία της αρχαίας Ευρυτανίας παραμένει άγνωστη

Η ιστορία της αρχαίας Ευρυτανίας δυστυχώς, κυρίως για τους σημερινούς κατοίκους της, παραμένει άγνωστη! Οι αρχαίοι Ευρυτάνες ήταν η βασικότερη δύναμη στον Τρωικό πόλεμο. Όπως αναφέρει ο ιστορικός Φαλής έκανε επιδρομή κατά των Ευρυτάνων ο στρατός της Αθήνας, ο οποίος έχασε την μάχη γιατί οι Ευρυτάνες, ενώ ήταν κλεισμένοι στα κάστρα, βγήκαν από υπόγειες στοές πίσω από την πλάτη των Αθηναίων πολεμιστών.

Αδελφότητα Γρανιτσιωτών..

Επιστολή  στον Δήμο Αγράφων για παράλειψη πολιτιστικών μνημείων και αξιοθέατων της Γρανίτσας και της Κάτω Ποταμιάς Γρανίτσας στην ιστοσελίδα του Δήμου, έστειλε η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών...

Στην επιστολή της αναφέρει

Κύριε Δήμαρχε,

Ταλαιπωρία Ευρυτάνων στην επαρχιακή οδό Θέρμου-Ναυπάκτου

Γράφει ο Παναγιώτης Κολλημένος ...

Η ελλιπείς έως ανύπαρκτη σήμανση αλλά και η ανύπαρκτη ενημέρωση από την Π.Ε. Ευρυτανίας προκάλεσε απίστευτη ταλαιπωρία το Σάββατο 15 Οκτωβρίου σε αρκετούς συμπατριώτες μας Ευρυτάνες που μετακινούνταν από το Καρπενήσι προς την Πάτρα.

Γιατί υποβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας;

Γράφει η Ματίνα Μάγγα...

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:45 π.μ., το παιδί μου που είναι 10 ετών, έπαθε αλλεργικό σοκ μετά από τσίμπημα σφήκας. Ευτυχώς στο σπίτι είχαμε ένεση αδρεναλίνης – καθώς γνωρίζουμε ότι έχει αλλεργία – του την παρείχαμε αμέσως και το μεταφέραμε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Η στήλη του Πολίτη