Καρπενήσι

‘Ζαχαροπλάθουμε’ από τον Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας

Άυριο  Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 και ώρα 11.30 το πρωί, στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου, η ΓΙΩΤΗΣ ‘ζαχαροπλάθει’ με τη διάσημη σεφ κα Ντίνα Νικολάου. Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπενησίου, και θα μας χαρίσει γλυκές δημιουργίες για να απολαύσουμε. 

Γιατί ο Ευρυτανικός Παλμός δεν θα είναι φέτος χορηγός επικοινωνίας στις Γιορτές του Δάσους

‘‘ουδέν κακόν αμιγές καλού’’…

Γιορτές του Δάσους 2017. Γιατί ο Ευρυτανικός Παλμός δεν θα είναι φέτος χορηγός επικοινωνίας.

 

500.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών για το Δήμο Καρπενησίου

Χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ κατάφερε να πετύχει και να  εξασφαλίσει ο Δήμος Καρπενησίου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με στόχο την κάλυψη μέρους των ζημιών και  των  κατολισθήσεων στο οδικό δίκτυο, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου. Τα χρήματα είναι προϋπολογισμού της ΣΑΕ 571 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Διακόπτεται η κατανομή βοσκοτόπων έτους 2016 στο Δήμο Καρπενησίου

Μετά την ψήφιση του ν.4351/2015(Α΄164) «Βοσκήσιμες γαίες και άλλες διατάξεις», το δικαίωμα βοσκής σε βοσκήσιμες εκτάσεις μεταξύ των οποίων δημόσια δάση, δασικές εκτάσεις και μη πεδινά χορτολίβαδα αφαιρείται από τους Δήμους και παραχωρείται στις οικείες Περιφέρειες, στις οποίες περιέρχονται και οι πρόσοδοι από την εκμίσθωση αυτών. Στις Περιφέρειες επίσης, ανατίθεται με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η εκπόνηση διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης.

Στις 30 Ιουλίου το Παζάρι Καρπενησίου φέτος

Στις 21 Ιουλίου η δημοπρασία

Ο Δήμος Καρπενησίου, σε ανακοίνωσή του, ενημερώνει ότι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Καρπενησίου η ετήσια εμποροπανήγυρη  από 30 Ιουλίου μέχρι και 3 Αυγούστου.

Πένθος για το Καρπενήσι. ΄Εφυγε από την ζωή ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Λιάπης

Έφυγε από την ζωή σήμερα 25 Ιουνίου ο γνωστός οδοντίατρος Κώστας Λιάπης. Με ενεργό ρόλο στην Ευρυτανία, διετέλεσε Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου και για σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Καρπενησίου. Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του μιλούν για ατύχημα στον Μαραθώνα Αττικής.

Στη Λαμία βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου για Ημερίδα της ΠΕΔ

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Λαμία ημερίδα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με θέμα: "Προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Αστική Agenda - Νέες Τεχνολογίες Έξυπνων Πόλεων". Την ημερίδα παρακολούθησε, μαζί με άλλους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης.

Διαγωνισμός "Νέο κτίριο στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου"

Στις 18 Ιουλίου ο ανοικτός διαγωνισμός

 

Δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Καρπενησίου για την επιλογή αναδόχου του έργου "Νέο κτίριο στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου" συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 1.195.000,00€(με αναθεώρηση και ΦΠΑ), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Καρπενήσι