ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ '' SANTORINI EXPERIENCE ''

Οι Καρπενησιώτες αθλητές Μάκης Τριανταφύλλου, Τσιούρης Ρομανός, Λαμπρόπουλος Σπύρος και Κοντοπάνος  Κωνσταντίνος συμμετείχαν στην διοργάνωση ''SANTORINI EXPERIENCE'' που έλαβε μέρος τις 7-9 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη  μια διοργάνωση που τράβηξε τα βλέμματα όλων των φίλων του αθλητισμού και χάρισε μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές.
Οι αθλητές Μάκης Τριανταφύλλου, Τσιούρης Ρομανός και Λαμπρόπουλος Σπύρος συμμετείχαν στον αγώνα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης από το ηφαίστειο έως το παλιό λιμάνι των Φηρών απόστασης 2,4 χιλιομέτρων  που διεξήχθη με τη συμμετοχή ρεκόρ των 142 κολυμβητών και κολυμβητριών, από την Ελλάδα και άλλες 30 χώρες.

Αντίστοιχα, ο Κοντοπάνος Κωνσταντίνος συμμετείχε στην διαδρομή τρεξίματος στο μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά με θέα την Καλντέρα απόστασης 15 χιλιομέτρων με χρόνο  περίπου 01:40:00.
To «Santorini Experience» αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και του Ομίλου της Active Media.
 

Κατηγορία: