Κοινωνία

2η Πρόσκληση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

«ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ»

2η Πρόσκληση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, Υπομέτρο 6.1

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, προχώρησε στην Προδημοσίευση της 2ης Πρόσκλησης του Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η Γενική Δ/νση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

1,8 εκατομμύρια ευρώ για τη νέα σχολική περίοδο δίνει η Περιφέρεια Στερεάς

Η υλοποίηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020 της Στερεάς Ελλάδας και των έργων που αφορούν στην προετοιμασία της επόμενης σχολικής περιόδου, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο π. Δαμασκηνός Ζαχαράκης

Την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάθωνος, Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Ζαχαράκης, καταγόμενος από το Ν. Αργύρι Ευρυτανίας.

Το Κέντρο Πρόληψης ‘Αλκυόνη’ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  «ΑΛΚΥΟΝΗ» Π.Ε. Ευρυτανίας, τιμώντας την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, με ένα κείμενό του προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό της Ευρυτανίας κατά των εξαρτήσεων και των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Εκοιμήθη ο Ευρυτάνας Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάθωνα

Εκοιμήθη σήμερα 23 Ιουνίου 2017 ο Γέροντας Δαμασκηνός Ζαχαράκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάθωνος. Γεννήθηκε πριν 67 χρόνια στο Ν. Αργύρι Ευρυτανία και υπηρέτησε την Ορθόδοξη Εκκλησία για 25 χρόνια με αφοσίωση έως την τελευταία μέρα. Μέχρι και σήμερα το πρωί προσκυνητές της Μονής συνάντησαν τον Γέροντα αφού ο ίδιο λειτούργησε κανονικά. Στη συνέχεια αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Μέχρι 30 Ιουνίου η παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Τοπικής Οικονομίας του Δήμου Καρπενησίου ενημερώνει ότι παρελήφθησαν από τη Δ.Α.Ο.Κ της Π.Ε. Ευρυτανίας, οι ονομαστικές καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2016.

 

Χωρίς μεγάλες αλλαγές η αναδιάρθρωση στα Αστυνομικά Τμήματα της Ευρυτανίας

Ξεκίνησε η αναδιάταξη – αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Φθιώτιδας και Ευρυτανίας

 

Ενίσχυση 840 Αγρότες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για Βιολογική Γεωργία

Στα είδη, στις περιοχές και στις δραστηριότητες όπου είναι εφικτή η παραγωγή βιολογικών προϊόντων, η βιοκαλλιέργεια και η βιολογική κτηνοτροφία είναι ο στόχος που πρέπει να πετύχουμε στο άμεσο μέλλον.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Κοινωνία