Παιδεία

Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει η διανομή σχολικών βιβλίων Δημοτικού σχολικού έτους 2017-18

Το Υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωσή του, ενημερώνει ότι η διανομή βιβλίων στα Δημοτικά σχολεία της χώρας θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις. Η 1η φάση: Από 17 Ιουλίου 2017 μέχρι και 4 Αυγούστου 2017 θα διανεμηθεί το σύνολο των πρώτων τευχών των βιβλίων όλων των τάξεων του Δημοτικού. Η 2η φάση: Από 21 Αυγούστου 2017 μέχρι και 8 Σεπτεμβρίου 2017 θα διανεμηθεί το σύνολο των υπόλοιπων τευχών των βιβλίων όλων των τάξεων του Δημοτικού.

Στις 19 Ιουνίου ξεκινούν οι ηλεκτρονικές δηλώσεις προτίμησης στα ΕΠΑ.Λ

Φέτος, για πρώτη φορά οι δηλώσεις προτίμησης των μαθητών στα ΕΠΑ.Λ. γίνονται ηλεκτρονικά. Από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου 2017 οι γονείς - κηδεμόνες και οι ενήλικοι μαθητές έχουν τη δυνατότητα, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του taxisnet, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης είτε από το σπίτι τους είτε στα σχολεία με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και να επιλέξουν την τάξη, τον τομέα και την ειδικότητα που τους ενδιαφέρει.

Μήνυμα του Προέδρου της ΕΛΜΕ για τη νέα σχολική χρονιά (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Το πρόβλημα δεν είναι οι αλλαγές στα Γυμνάσια, αλλά αν αυτά που γίνονται εξυπηρετούν την εικόνα και όχι την ουσία.

Δηλώσεις κ.Μαστροκώστα...

Εναρξη της σχολικής χρονιάς (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Εναρξη της σχολικής χρονιάς σήμερα για χιλιάδες μαθητές. Το πρώτο κουδούνι φέτος θα συνοδευτεί και με αλλαγές, σε όλες τις βαθμίδες. 

Ευχές Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ Γεωργίου...

ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΟΧΙ στην κατάργηση του επιδόματος προβληματικής περιοχής

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας για την κατάργηση του επιδόματος προβληματικής περιοχής και την διεκδίκηση αυξήσεων στους μισθούς. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος απέστειλε επιστολή στο Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργο.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» 13χρόνια η Eurobank στηρίζει τους αριστούχους όλης της χώρας - Τελετή βράβευσης στη Χαλκίδα - Από το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου βραβεύτηκε η Ελένη Αντιγόνη Νταή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Χαλκίδαη τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας,στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank,«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2015 - Ανακοινώθηκαν οι Βαθμολογίες των πανελλαδικών Εξαιρετικές επιδόσεις για τα Ευρυτανόπουλα

Στα σχολεία όλης της χώρας έφτασαν χθες το μεσημέρι τα αποτελέσματα και οι βαθμοί για τις Πανελλήνιες 2015, θέτοντας τέλος στην αγωνία 105.000 υποψηφίων που διεκδικούν 68.345 θέσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Αναρτήθηκαν στα σχολεία τα βαθμολογικά στοιχεία των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπως τα έδωσε το υπουργείο Παιδείας, τα οποία από την πρώτη ανάγνωση επιβεβαιώνουν την καθοδική πορεία των βάσεων σε όλα τα επιστημονικά πεδία.

Φιλανθρωπικό Παζάρι 5ου Νηπιαγωγείου Καρπενησίου

Το 5ο Νηπιαγωγείο Καρπενησίου έχει τη δυναμική ενός κλασσικού τμήματος και ενός τμήματος ένταξης για μαθητές με ειδικές μαθησιακές ανάγκες, το μοναδικό που λειτουργεί στο νομό Ευρυτανίας, ενώ στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Δημοτικού Σχολείου.Ο προσανατολισμός και η φιλοσοφία του σχολείου μας, είναι η κοινωνική ευαισθητοποίηση των μαθητών και του συνόλου των πολιτών, σε θέματα κοινωνικής ένταξης ατόμων με αναπηρίες.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Παιδεία