Παμπέριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας στο Καρπενήσι.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το παμπέριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας στο Καρπενήσι, με την συμμετοχή122 αθλητών απο 7 σωματεία. Τα μετάλλια σάρωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου αφού κέρδισαν με διαφορά εφτά κατηγορίες από τις εννέα και συνολικά εφτά (7) κύπελλα  για κάθε κατηγορία.
 

Ο Κώστας Νικόπουλος, χορηγός και διοργανωτής των Αγώνων Ανοιχτής Θάλασσας  2016 στο Καρπενήσι δήλωσε στον ‘’Ευρυτανικό Παλμό’’ 

Μετά την κλήση του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας κ.Κατσαρού  μου ζητήθηκε να βοηθήσω σ’ αυτή την διοργάνωση μιας και οι εκλογές του συμβουλίου έγιναν πρόσφατα και ακόμα δεν έχουν γίνει οι επικοινωνίες του νέου προεδρείου με την Ομοσπονδία ,πράγμα που σαφέστατα και δεν μπορούσα να αρνηθώ .Όπως γνωρίζουμε το Καρπενήσι έχει γίνει αγαπημένος πόλος έλξης της Ομοσπονδίας για πολλές διοργανώσεις πέρυσι και φέτος όπως το ‘’final four’’ ,το ‘’Thetis Cup’’ το ‘’Ανοιχτής Θάλασσας’’  και το ‘’Grand Prix ’’ οι όποιες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, καθώς και η σχολή εκπαίδευσης κριτών που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι εκπαιδεύοντας άτομα από την τοπική κοινωνία. Οπότε έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες για την διεξαγωγή αυτών των αγώνων και όλα ήταν έτοιμα. Φυσικά ο κόσμος πρέπει να ξέρει  ότι ο κ. Μάκης Τριανταφύλλου ως  χορηγός και συνδιοργανωτής των αγώνων,  είναι αυτός που έχει συντελέσει ώστε να γίνονται όλες αυτές οι διοργανώσεις στο Καρπενήσι με μεγάλη επιτυχία  μιας και ήταν αυτός που είχε αυτό το όραμα από την αρχή και με την βοήθεια από το προεδρείο του Συλλόγου,  αυτό υλοποιήθηκε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ομοσπονδία επέλεξε το Καρπενήσι και πάλι. Να ευχηθώ και από μέρος μου στο νέο προεδρείο που έχει εκλέγει στον Κολυμβητικός Όμιλο Καρπενησίου καλή κολυμβητική χρονιά, καλή πορεία και  δύναμη στο έργο που έχουν να εκπληρώσουν, αν και με τις βάσεις που έχουν μπει τα προηγούμενα χρόνια η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Κατηγορία: