Πένθος για το Καρπενήσι. ΄Εφυγε από την ζωή ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Λιάπης

Έφυγε από την ζωή σήμερα 25 Ιουνίου ο γνωστός οδοντίατρος Κώστας Λιάπης. Με ενεργό ρόλο στην Ευρυτανία, διετέλεσε Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου και για σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Καρπενησίου. Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του μιλούν για ατύχημα στον Μαραθώνα Αττικής.

Με αφορμή τη σημερινή αναγγελία του απρόσμενου θανάτου του δημοτικού συμβούλου Κώστα Λιάπη, συγκλήθηκε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην απόφαση του Δ.Σ. αναφέρονται τα εξής: 
" Η είδηση του θανάτου του Κώστα βύθισε την Ευρυτανία σε βαθύ πένθος. Ο Κώστας έφυγε από κοντά μας απρόσμενα. Μόλις πριν από δύο ημέρες, στον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κατέθετε προτάσεις και σχέδια για την ανάπτυξη του Δήμου και την καλύτερη ζωή των δημοτών. Επί σχεδόν 20 χρόνια διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή σε όλα τα θέματα που αφορούσαν τον τόπο μας. Πάντα ακούραστος, δραστήριος. Η απώλειά του είναι πραγματικά μεγάλη σε όλους του τομείς καθώς υπήρξε εξαιρετικός επιστήμονας, επιτυχημένος επιχειρηματίας, άψογος οικογενειάρχης, μοναδικός φίλος, Άνθρωπος. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την προσφορά του και την απώλειά του για τον τόπο μας. Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος, οι Αντιδήμαρχοι και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του Μαίρη και στα παιδιά Δημήτρη και Γιώργο και συμπαρίστανται ολόψυχα στο πένθος τους".

Κατηγορία: