Πολιτική

Ο Αγραφιώτης Αθανάσιος Κουτρομάνος νέος πρόεδρος του ΕΣΡ.

‘’Λευκός καπνός’’ βγήκε από την συνεδρίαση για την συγκρότηση του ΕΣΡ. Με το ποσοστό των 4 στις 5 ψήφους τα μέλη του συμβουλίου ψήφησαν για νέο πρόεδρο του ΕΣΡ τον Αθανάσιο Κουτρομάνο, από τα Επινιανά Αγράφων, πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

2o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Ευρυτανικός Παλμός βρέθηκε στην καρδιά του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθώντας από κοντά όλες τις εργασίες του. Με φόντο την σκληρή μνημονιακή πολιτική που ρίχνει καθημερινά σε πιο βαθιά κρίση τη χώρα, το κυβερνόν κόμμα πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριό του.

ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ;

Το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τον νομό Ευρυτανίας. 
 

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «Η προσπάθειά σας να γαντζωθείτε και να κρατηθείτε στην εξουσία, παίζοντας με τον εκλογικό νόμο, υποκρύπτει τις ενοχές σας και επιβεβαιώνει την πλήρη ανικανότητά σας»

Καταπέλτης κατά της Κυβέρνησης ήταν στην ομιλία του στην Βουλή, στη συζήτηση για την αλλαγή του Εκλογικού Νόμου, ο Βουλευτής Ευρυτανίας.

Παρέμβαση της Κατερίνας Καλαντζή στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τα θέματα υγείας στην Ευρυτανία

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας στην Ευρυτανία, αναφέρθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Καλαντζή, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 4ης Ιουλίου 2016 στη Λαμία. Ενημέρωσε τους Περιφερειακούς Συμβούλους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Φραγκίστας, το οποίο υπολειτουργεί, καθώς και για τις ελλείψεις που παρουσιάζει το Νοσοκομείο Καρπενησίου, τόσο σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποστήριξη.

Επίσκεψη Κοντογεώργου & κλιμακίου της Ν.Δ. σε Γηροκομείο και ΚΔΑΠ

Την περασμένη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από το Βουλευτή Κώστα Κοντογεώργο, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Λαθύρη και τον Υπεύθυνο Κοινωνικής Πολιτικής της ΝΟΔΕ και αντιδήμαρχο Καρπενησίου Κλεομένη Λάππα, επισκέφθηκαν τις παρακάτω Κοινωνικές Δομές του Νομού Ευρυτανίας . Στις 10:00 το Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων όπου είχαν συνάντηση και διάλογο με την διοίκηση του Ιδρύματος τους εκπροσώπους των εργαζομένων και τους περιθαλπτόμενους.

Σκληρή ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Ευρυτανίας “Το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και του Υπουργείου Υγείας δεν κουκουλώνεται απο καμία περιφέρεια και κανέναν επίδοξο σωτήρα”

Η πολιτική μας και τα κίνητρα για να επανδρωθούν το ΚΥΔΦ, τα αγροτικά και περιφερειακά ιατρεία μας (με την αρ Α2γ/οικ. 7237/29-01-2016)όπως και το σύνολο των νησιωτικών, άγονων καιπροβληματικών περιοχών τα οποία και ρήμαζαν επι ΝΔ ΠΑΣΟΚ, είναι έργο και πρωτοβουλία των Γιατρών Υπουργών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, Ανδρέα Ξάνθου και Παύλου Πολάκη !

Ούτε το γεφύρι της Άρτας… Ερώτηση Κοντογεώργου και δυο (2) ακόμη Βουλευτών της Αιτ/νιας (Καραγκούνη–Σιαλμά) για την πορεία του δρόμου Αγρίνιο-Καρπενήσι

Στάσιμη επί της ουσίας παραμένει η πορεία του οδικού τμήματος Αγρίνιο - Άγιος Βλάσης, μήκους 7,15χλμ που θα αποτελούσε το πρώτο τμήμα για την αναβάθμιση του οδικού άξονα Αγρίνιο - Καρπενήσι. Ως γνωστόν η δημοπράτηση του εν λόγω έργου είχε διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2013. Φορέας υλοποίησης είναι το Υπουργείο Υποδομών και συγκεκριμένα η ΕΥΔΕ-ΟΣΥΕ (Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων, Οδικών Σηράγγων και λοιπών υπογείων έργων).

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Πολιτική