Site icon evrytanikospalmos.gr

Αυγοσαλάτα με τα Πασχαλιάτικα αυγά που περίσσεψαν…

Προετοιμασία: 10′ | Μερίδες: 3

Βαθμός Δυσκολίας: *

Υλικά   

3 φύλλα μαρουλιού

1 μέτρια ντομάτα

1 μικρό αγγουράκι

1 κόκκινη πιπεριά

2 φέτες τυρί της αρεσκείας μας

2 φέτες γαλοπούλα

3 αυγά βρασμένα σφιχτά

Για την σως:

1/2 ποτηράκι κρασιού λάδι

1 κουτ.σούπας μουστάρδα

1 κουτ.σούπας βαλσάμικο

1 κουτ.γλυκού χυμό λεμονιού

Φυλλαράκια δυόσμου

Εκτέλεση            

Πλένουμε καλά και κόβουμε τα λαχανικά σε μια σαλατιέρα. Κόβουμε το τυρί και την γαλοπούλα σε μικρά καρέ και τα προσθέτουμε και αυτά. Βάζουμε τα αυγά που έχουμε κόψει στα τέσσερα. Χτυπάμε σε σέικερ τα υλικά της σως και περιχύνουμε την αυγοσαλάτα. Γαρνίρουμε με φρέσκα φύλλα δυόσμου και λίγη σκόνη “νοστιμιάς”.

Exit mobile version