Στη γέφυρα Κοράκου με τον εμπνευστή της Κοιλάδας του Αχελώου

Συνάντηση με τον εμπνευστή της Κοιλάδας του Αχελώου και στέλεχος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντώνη Κοσσυβάκη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγράφων στην ιστορική Γέφυρα του Κοράκου, επιστρέφοντας από το διήμερο Συνέδριο στη Λίμνη Πλαστήρα για τον Ορεινό Τουρισμό.

Οι δύο τους συζήτησαν για πολλά θέματα και κυρίως για τις περαιτέρω ενέργειες προκειμένου να χαρακτηρισθεί η Κοιλάδα Αχελώου από τη Γέφυρα Κοράκου μέχρι τη Γέφυρα Τατάρνας, προστατευόμενο Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO. Η συζήτηση επεκτάθηκε και στο επιχειρούμενο, νέο φράγμα στον Αχελώο αλλά και για το οδικό δίκτυο Φελίκι- Βραγγιανά που παραμένει όνειρο παρά τις δεσμεύσεις των εκάστοτε διοικούντων, ενώ δεν παρέλειψαν να συζητήσουν και άλλα πολλά ζητήματα που αφορούν την περιοχή των Αγράφων.

Στην παρέα τους βρέθηκε και η Μπάντα της κοιλάδας του Αχελώου, που απαρτίζεται από  εθελοντές παραδοσιακούς οργανοπαίχτες και τραγουδιστές. Στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν το φαγητό τους σε οικογενειακή ταβέρνα της περιοχής που έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό τόπο αναψυχής, εξυπηρετώντας όλους τους επισκέπτες που πραγματοποιούν στάση για ανάπαυση στο συγκεκριμένο σημείο.