Για μοναδικές βραδιές barbeque
Χρόνος Προετοιμασίας: 5’ | Χρόνος Ψησίματος: έως 3 ώρες | Μερίδες: 6-8
Υλικά
1.5 kg χοιρινά παϊδάκια
Φρέσκο τζίντζερ κομμένο σε φέτες
5 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
1 μπουκάλι μαύρη μπύρα
Σάλτσα BBQ
Σκόρδο
Λάδι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετήστε το σκόρδο, το τζίντζερ, 2 κουταλιές λάδι σε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα το σκόρδο. Προσθέστε το πιπέρι καγιέν και τη μαύρη μπύρα και μαγειρέψτε για 2 λεπτά πριν αφαιρέσετε το τηγάνι από τη φωτιά. Καρυκεύστε τα παϊδάκια με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τοποθετήστε τα σε ένα σκεύος και προσθέστε το μείγμα μπύρας. Μαγειρέψτε στους 190 °C για 2,5 – 3 ώρες, μέχρι να μαλακώσουν τα αφαιρείτε από το φούρνο. Καψαλίστε ελαφρώς με το φλόγιστρο και στη συνέχεια με ένα πινέλο προσθέστε τη σάλτσα BBQ. Σερβίρετέ τα ολόκληρα ή κομμένα σε κομμάτια.
Πηγή: www.bbq.gr