Living Streets και χωροθέτηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην 26η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

226
karpenissi

Χθες Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η 26η Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στο Δημοτικό Κατάστημαγια συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε πολύ ουσιώδη ζητήματα.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων έτους 2024, η έκδοση ενταλμάτων προπληρωμής και ορισμός υπολόγου, η κατάρτιση όρων διακήρυξης του έργου «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΕ ΠΟΤΑΜΙΑΣ» ενδεικτικού προϋπολογισμού 1.516.000,00€, η έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑΟΧΤΩ (18) ΜΗΝΕΣ» ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 42.879,03€, καθώς και η αποδοχή απόφασης ένταξης Δήμου Καρπενησίου για το έργο LIVING STREETS, έγκριση υπογραφής συμφωνητικού συνεργασίας με τη ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ και τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2024.

Επιπλέον, αποφάσεις ελήφθησαν για την εξειδίκευση πίστωσης για επιχορηγήσεις συλλόγων, για συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Κλειτσιωτών «Άγιος Κυπριανός», για την αναδιάταξη θέσεων (κοινόχρηστης θέσης στάσης και ΑμεΑ) στην οδό Αισώπου στην Δ.Κ. Καρπενησίου (θέμα από αναβολή), για τη χωροθέτηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Καραϊσκάκη στην Δ.Κ. Καρπενησίου (θέμα από αναβολή), καθώς και για την παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Ζήσιμου Φωτίου στην Δ.Κ. Μικρού Χωριού.

Τέλος, η έγκριση μετακίνησης οχημάτων Δήμου Καρπενησίου εκτός Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, η σύσταση επιτροπής οριστικής παραλαβής των έργων: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ. ΑΛΕΣΤΙΩΝ, ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ» και «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Κ. ΠΡΟΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΡΝΟΥ», βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων.