το Safe Roads Project της Hellas Direct στο Καρπενήσι

443
images

Τη συνεργασία του με το Safe Roads Project της Hellas Direct ανακοίνωσε ο Δήμος Καρπενησίου.

Το Safe Roads Project είναι το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με το οποίο η Hellas Direct αναλαμβάνει η ίδια να φτιάξει λακκούβες στους δρόμους και να βάψει ξεθωριασμένες διαβάσεις έξω από τα σχολεία. Με τον τρόπο αυτό στέκεται δίπλα στον Δήμο στην προσπάθεια του να ανταποκριθεί στις διαρκείς ανάγκες, αλλά και να φροντίσει τις ασφαλείς μετακινήσεις όλων.

Ο Δήμος μεταφέρει στο συνεργείο του Safe Roads Project τις ανάγκες, είτε πρόκειται για λακκούβες είτε για διαβάσεις, ώστε να προγραμματιστεί η επισκευή τους, με βάση πάντα όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές. Στη συνέχεια το συνεργείο του Safe Roads βάζει στο δρομολόγιο του τις λακκούβες και τις διαβάσεις και φροντίζει να φτιαχτούν και να ξαναβαφτούν.

Το πρόγραμμα “τρέχει” από το 2017, αλλά και από το 2022 μεγάλωσε και διευρύνθηκε. Έκτοτε δεν έχει σταματήσει να επεκτείνεται με νέες συνεργασίες. Όσο πιο ασφαλείς είναι οι δρόμοι τόσο λιγότερα θα είναι και τα ατυχήματα. Κι ο στόχος του Safe Roads project της Hellas Direct είναι ένας: ασφαλείς μετακινήσεις για όλους.