Δήμος Αγράφων: 910.000€ για την προμήθεια καυσίμων για 3 έτη

589
unnamed agrafa nero

Ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την «Προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αγράφων» συνολικού προϋπολογισμού 909.791,94€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. προκηρύσσει ο Δήμος Αγράφων. Ως κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης ορίζεται το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς βάσει τιμής για τα καύσιμα υπολογιζόμενη με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης στη διαμορφούμενη μέση τιμή λιανικής πώλησης του καυσίμου την ημέρα παράδοσης της περιοχής, του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό μπορεί να υποβάλει προσφορά για το σύνολο των ειδών κάθε τμήματος. Τόσο τα προσφερόμενα ποσοστά έκπτωσης από τον ανάδοχο, όσο και οι προσφερόμενες τιμές μονάδας, παραμένουν σταθερές και αμετάβλητες καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης και τυχόν παράτασή της. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν: Αμόλυβδη βενζίνη, Πετρέλαιο κίνησης και Πετρέλαιο θέρμανσης. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Οι προσφορές

Ως ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής των προσφορών ορίζεται η 31η Ιουλίου 2024 & ώρα 15.00 μ.μ, ως καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής των προσφορών ορίζεται η 6η Σεπτεμβρίου 2024 & ώρα 23:00 μ.μ., ενώ ως ημερομηνία για την ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών ορίζεται η 10η Σεπτεμβρίου 2024 & ώρα 10:00 π.μ.

Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. Η διάρκεια της σύμβασης αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού (ανάρτηση στο ΚΗΔΜΗΣ) και θα ισχύει για τρία (3) έτη. Τα τεύχη του διαγωνισμού διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου https://www.agrafa.gr από τις 31 Ιουλίου 2024.