Χιονοδρομικό Κέντρο: Παραχώρηση εκχιονιστικού μηχανήματος του Δήμου στην Π.Ε. Ευρυτανίας

206
images dimos karpenisiou

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024 πραγματοποιήθηκε Τακτική μεικτή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Καρπενησίου στην οποία ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιάννης Ίβρος έθεσε το ζήτημα της παραχώρησης του μηχανήματος έργου (UNIMONG ΜΕ 133079 ΙΧ) ιδιοκτησίας του Δήμου Καρπενησίου στην Π.Ε. Ευρυτανίας για τις ανάγκες λειτουργίας του Χιονοδρομικού κέντρου Καρπενησίου.

Πιο συγκεκριμένα, εισιγήθηκε την συνέχιση της δωρεάν παραχώρησης του μηχανήματος έργου Εκχιονιστικού (UNIMONG U500) με αριθμό κυκλοφορίας ΜΕ 133079 ιδιοκτησίας του Δήμου Καρπενησίου στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας για τις ανάγκες λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου έως τις 31η Δεκεμβρίου 2026, με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας θα διαθέτει χειριστή για το μηχάνημα καιθα αποτελεί ευθύνη της για την ορθή χρήση αυτού.
  • Οι δαπάνες για την λειτουργία και τυχόν βλάβες που θα προκύψουν θαβαρύνουν αποκλειστικά την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.
  • Με την έκδοση της σχετικής απόφασης το παραχωρημένο μηχάνημα δύναταινα επανέλθει στο Δήμο Καρπενησίου πριν την παραπάνω ημερομηνία.
  • Πριν τη χρήση του μηχανήματος και κατά την παράδοση του ο ΔήμοςΚαρπενησίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε.Ευρυτανίας θα προβούν στον από κοινού έλεγχο της σωστής λειτουργίας.
  • Κατά την παράδοση και παραλαβή του μηχανήματος θα συνταχθείπρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής από την αρμόδια Διεύθυνση της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου, θα γίνεικαταγραφή όλων των παρελκόμενων και μετά το πέρας της παραχώρησης θαπραγματοποιηθεί έλεγχος του μηχανήματος για την σωστή λειτουργία του καιθα συνταχθεί επίσης πρωτόκολλο παραλαβής και παράδοσης.

Στο πλαίσιο αυτό, η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση της συνέχισης της δωρεάν παραχώρησης του μηχανήματος έργου Εκχιονιστικού (UNIMONG U500) με αριθμό κυκλοφορίας ΜΕ 133079 ιδιοκτησίας του Δήμου Καρπενησίου, στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας για τις ανάγκες λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου έως τις 31η Δεκεμβρίου 2026.