6 προσλήψεις από τον Δήμο Καρπενησίου

2
images dimos karpenisiou

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Καρπενησίου γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Καρπενησίου, που εδρεύει στο Καρπενήσι της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Αναλυτικότερα, οι θέσεις αφορούν  την ειδικότητα ΠΕ Πολιτικών Μηχανικων, την ειδικότητα ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου και την ειδικότητα ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού.

Η σύμβαση θα είναι 8μηνης διάρκειας.

Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί ότι προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (grammateia@0716.syzefxis.gov.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλοεξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφήτους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Καρπενησίου, Ύδρας 6, Τ.Κ. 36100, Καρπενήσι, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κας Φ. Φουρλιά (τηλ. επικοινωνίας: 2237350044).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων διαρκεί από 17/10/2024 έως και 29/10/2024.

Πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Καρπενησίου, συζητήθηκε η πρόσληψη προσωπικού για κάλυψη αναγκών Πολιτικής Προστασίας δίμηνης διάρκειας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κάλεσε τη Δημοτική Επιτροπή να  εγκρίνει την πρόσληψη τριών (3) ατόμων, ως έκτακτο προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, ειδικότητας ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών.

Ακόμη, ζήτησε την έγκριση της δαπάνης για τη μισθοδοσία και τις εισφορές του παραπάνω προσωπικού, που έχουν προβλεφθεί και θα βαρύνουν το σκέλος των εξόδων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 και συγκεκριμένα θα βαρύνουν τους κωδικούς αριθμούς εξόδων του Προϋπολογισμού 2024.

Στο πλαίσιο αυτό, η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε την πρόσληψη τριών (3) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών Πολιτικής Προστασίας, διάρκειας δυο (2) μηνών.