198.400 ευρώ για τη στέγη του κολυμβητηρίου

4
kolimbitirio

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 41η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Στη συνεδρίαση, μετά από εισήγηση του Δημάρχου, συζητήθηκε το ζήτημα της έγκρισης προσφυγής στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου για την «Αντικατάσταση τμήματος της μεταλλικής στέγης του Κολυμβητηρίου Καρπενησίου», συνολικής αξίας 198.400,00€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και ορισμός επιτροπής διαπραγμάτευσης και αξιολόγησης προσφορών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή αποφάσισε – κατά πλειοψηφία-  (μειοψήφησαν οι κ.κ. Σουλιώτης Νικόλαος και Γενιτσαρόπουλος Χρήστος) τον καθορισμό ως τρόπου ανάθεσης την προσφυγή στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση , (λόγω του κατεπείγοντος) για την ανάθεση του έργου «Αντικατάσταση τμήματος της μεταλλικής στέγης του Κολυμβητηρίου Καρπενησίου», συνολικής αξίας 198.400,00€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ακόμη, καθόρισε τους όρους της πρόσκλησης διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την επιλογή του αναδόχου της σύμβασης του υπόψη έργου, οι οποίοι προσαρτούνται στην παρούσα απόφαση, και εγκρίνει την αρ. 47/2024 μελέτης και καθόρισε τους προσκαλούμενους οικονομικούς φορείς για την ανάθεση της υπόψη σύμβασης ως εξής: ΓΕΩΡΓΑΤΣΩΝΑΣ ΑΕ –ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ –ΤΡΑΓΑΝΑ.

Τέλος, όρισε την επιτροπή διαπραγμάτευσης και αξιολόγησης προσφορών για την επιλογή του αναδόχου του υπόψη έργου.