Διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Αγράφων

3
dimos agrafon

Ανοιχτό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Αγράφων μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση του έργου «Ανάπλαση – ανάδειξη κέντρου οικισμού Βαλαώρας Τ.Κ. Βαλαώρας Δήμου Αγράφων», με συνολικό προϋπολογισμό 86.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Το έργο αποτελείται από δύο κατηγορίες εργασιών. Η πρώτη κατηγορία αφορά τις οικοδομικές εργασίες και η δεύτερη κατηγορία αφορά τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής (https:agrafa.gr).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται σεκατηγορία Οικοδομικών Έργων και που είναι εγκατεστημένα σε κράτος μέλος της Ένωσης, σε κράτος μέλος του Ε.Ο.Χ, σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ και σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην προηγούμενη κατηγορία και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 21η Οκτωβρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 3:00 μ.μ. και ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 23η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ.

Κριτήριο ανάθεσης, επιπλέον, της σύμβασης είναι η πλεόν συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής.

Ακόμη, η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 180 ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Τέλος, το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα « Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020» με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α.