Με ανάθεση η λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός

10
image 3

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Καρπενησίου ανακοίνωσε την κατεπείγουσα ανάθεση για την υπηρεσία «Παροχή υπηρεσιών για τη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) μέχρι την λήξη της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος αποφάσισε την κατεπείγουσα ανάθεση για την υπηρεσία «Παροχή υπηρεσιών για τη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) μέχρι την λήξη της διαδικασίας του διαγωνισμού»,όπως ειδικότερα περιγράφετε στην αριθμ. 32/2024 τεχνική έκθεση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Τμήματος Τεχνικών Έργων στην επιχείρηση με την επωνυμία Γρηγόριο Κ. Αποστολόπουλο Διπλ. Χημικός Μηχανικός με έδρα τη Λαμία, έναντι συνολικού ποσού 11.494,80€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Ακόμη, τονίζεται πως η ανάθεση ισχύει για χρονικό διάστημα που θα προκύψει από την σε εξέλιξη διαγωνιστική διαδικασία και μέγιστο χρονικό διάστημα δυόμιση μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Επίσης, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή τιμολογίου από τον ανάδοχο και την προσκόμιση των νομίμων δικαιολογητικών. Στη σύμβαση, παράλληλα,  που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτη και σύμφωνα με την τεχνική έκθεση εκτέλεση της προς ανάθεση υπηρεσίας.

Τέλος, η  παραλαβή των ανωτέρω θα γίνει από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Αποχέτευσης &Βιολογικού Καθαρισμού , ο οποίος συντάσσει και το σχετικό πρωτόκολλο.