Διακήρυξη διαγωνισμού

159

 Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού κάτω των ορίων με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο της τιμής, για την «Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών των Υπηρεσιών της Δ.ΥΠ.Α. αρμοδιότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, για το έτος 2024». 1. Αναθέτουσα Αρχή: Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.). 2. Είδος σύμβασης: Προμήθεια 3. Η Προμήθεια βαρύνει τον Προϋπολογισμό της Δ.ΥΠ.Α. 4.

Περιγραφή – αντικείμενο της σύμβασης: Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών των Υπηρεσιών της Δ.ΥΠ.Α. αρμοδιότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, για το έτος 2024. Η παρούσα σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τέσσερα (04) τμήματα, ανάλογα με την Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο, που υπάγονται οι Υπηρεσίες του Οργανισμού. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για ένα ή και για περισσότερα τμήματα ή και για το σύνολο των τμημάτων. Για κάθε τμήμα που θα δοθεί προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνεται το σύνολο των ποσοτήτων και των ειδών αυτού, αλλιώς οι προσφορές θεωρούνται απαράδεκτες και απορρίπτονται.

Οι προσφορές υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα, ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα έξι (6) μηνών από την επόμενη της ημερομηνίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης. Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες) εγγυητική επιστολή συμμετοχής, ποσού 2% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ. 5.

Συνολικός προϋπολογισμός: Μέχρι του ποσού 112.530,00€ πλέον του ΦΠΑ, ήτοι μέχρι του ποσού των 139.537,20€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (24%). 6. CPV – Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων: 09135100-5 Πετρέλαιο Θέρμανσης. 7. Νόμισμα προσφερόμενης τιμής: Ευρώ. 8. Παροχή ασφάλειας και εγγυήσεις που απαιτούνται: Η Εγγύηση συμμετοχής θα καλύπτει το 2% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης θα καλύπτει το 4% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. 9. Είδος διαδικασίας: Ανοικτή ηλεκτρονική κάτω των ορίων. 10. Κριτήρια Ανάθεσης: Πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει μόνο της τιμής. 11. Προθεσμία για την ηλεκτρονική κατάθεση των προσφορών: Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 14/10/2024. Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών : 31/10/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 μ.μ. 12.

Προθεσμία για υποβολή ηλεκτρονικού αιτήματος για συμπληρωματικές πληροφορίες/ διευκρινήσεις: Τα σχετικά αιτήματα παροχής διευκρινίσεων υποβάλλονται ηλεκτρονικά ψηφιακά υπογεγραμμένα, το αργότερο έξι (6) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και απαντώνται αντίστοιχα στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. 13. Ημέρα και ώρα ηλεκτρονικής διενέργειας του Διαγωνισμού: Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την Επιτροπή Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Διαγωνισμών και Διαδικασιών Διαπραγμάτευσης της Περ/κής Δ/νσης Θεσσαλίας την 7/11/2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ., με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr) (Συστημικός Αύξοντας Αριθμός: 358506). 14. Η προκήρυξη και το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης καταχωρήθηκαν στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ, 24PROC015587852), αναρτήθηκαν στη Διαδικτυακή Πύλη (www.promitheus.gov.gr) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής. Η περίληψη της διακήρυξης αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ: ΨΓΧΗ4691Ω2-75Β)

Η αν. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡ/ΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ