Ανακοίνωση εκλογικής επιτροπής επιμελητηρίου Ευρυτανίας

karpenisi diagonismos 1280x720

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας  που συγκροτήθηκε με την. υπ’ αριθμ.: 37965/26/6/2024(ΑΔΑ:99ΧΑΟΡ10-Ζ7Ξ), – σε ορθή επανάληψη – Απόφαση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας   κάνει γνωστό στα μέλη του ότι:

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας

ανακοινώνει ότι,

Οι εκλογές  για την ανάδειξη των αιρετών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας  για την προσεχή τετραετία, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 4497/2017 και του Π.Δ. 372/1992, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου  2024, από 08:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ., στα γραφεία του  Επιμελητηρίου  Ευρυτανίας( Δ/νση:. Νικ. Τσιαμπουλα 2. 36100 Καρπενήσι ).

Σχετικός γραπτός κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών του, υπάρχει προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας , ενώ ενημέρωση των μελών, σχετικά με το τμήμα κατάταξης και τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, παρέχονται καθημερινά, από το Τμήμα Μητρώου του Επιμελητηρίου.(τηλ.2237080036).

Ο Πρόεδρος της εκλογικής Επιτροπής

Θωμάς Μπόνιας