Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!

Χρόνος προετοιμασίας: 10’ | Χρόνος ψησίματος: 15’ |Μερίδες: 6

Υλικά

120γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

200γρ ζάχαρη

120γρ βούτυρο λιωμένο

2 αυγά

30γρ κακάο

2 βανίλιες

1 πρέζα αλάτι

80γρ φουντούκια χοντροκομμένα

Για το σιρόπι σοκολάτας

100γρ σοκολάτα γάλακτος

20γρ βούτυρο

3 κ.σ μέλι

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και αποσύρουμε από την φωτιά. Προσθέτουμε την ζάχαρη, τα αυγά το κακάο, το αλάτι, τις βανίλιες και το αλεύρι ανακατεύοντας με το σύρμα. Τέλος ρίχνουμε τα χοντροκομμένα φουντούκια και αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μικρό βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 15 λεπτά περίπου. Δεν πρέπει να παραψηθεί γιατί θα στεγνώσει εσωτερικά. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε την σοκολάτα, το βούτυρο και το μέλι και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Κόβουμε τα brownies και περιχύνουμε με το σιρόπι.

Πηγή: Olga’s Cuisine