Προετοιμασία: 10’ | Ψήσιμο: 20’ | Μερίδες: 4
Βαθμός Δυσκολίας: **
Υλικά
1 καπνιστή πέστροφα
2 καρότα
150 γρ αρακάς
1 κρεμμύδι
Λίγο πράσο
2 σκελίδες σκόρδο
5 μέτρια μανιτάρια
1 κουτ.σούπας βούτυρο
Λίγο πάπρικα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα κομμένα καρότα και τον αρακά για περίπου 15 λεπτά. Κόβουμε το πράσο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια. Ετοιμάζουμε την πέστροφα σε μικρά κομμάτια. Μόλις βράσει ο αρακάς και τα καρότα τα πολτοποιούμε με το μούλτι. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με το βούτυρο το πράσο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια προσθέτουμε την πάπρικα και τέλος 4 ποτήρια νερό και αφήνουμε να πάρει μια καλή βράση περίπου πέντε λεπτά. Προσθέτουμε τα κομμάτια πέστροφας και το πολτοποιημένο μείγμα και βράζουμε για ακόμη πέντε λεπτά. Σερβίρουμε ζεστή.